Veluwezoom-uitvaartverzorging

Denkt met u mee, ook na uw overlijden

Wie zijn wij

Graag willen wij ons aan u voorstellen

Johan Verhofstadt

                                  Uitvaartbegeleider

Sinds enige tijd actief als uitvaartondernemer, woonachtig in Arnhem. Naast blijven ontdekken vind ik het fijn om mensen samen te brengen en te verbinden. Mijn missie: binnen de branche een nieuw gezicht laten zien en een nieuw geluid laten horen. Niet lijzig en stoffig, maar vlot en ongekunsteld. En natuurlijk altijd respectvol.

Veluwezoom is mijn achtertuin, met vlakbij het Sonsbeekpark en de Hoge Veluwe voor prachtige wandelingen in de natuur. Op een mooie dag op de Posbank waan je je in het buitenland. Ook als laatste rustplaats heeft deze omgeving veel moois te bieden. Zoals de bijzondere natuurbegraafplaatsen Heidepol in Arnhem en Heiderust in Rheden.

Wanneer een dierbare overlijdt, kan het zijn alsof de wereld voor u even stil staat. Op hetzelfde moment moet er ineens veel geregeld worden, waaronder een uitvaart en een waardig afscheid van uw dierbare. Tijdens een moeilijke periode in uw leven, neem ik u graag deze zorg uit handen en kan ik u op persoonlijke en passende wijze adviseren. Veel is bespreekbaar en elke uitvaart is maatwerk. Uw wensen staan daarbij altijd centraal. Graag denk ik als uw adviseur mee over de mogelijkheden passend bij uw wensen en het beschikbare budget, ook als u elders verzekerd bent.

 

Cécile van Hattem-Smeets

                                  Uitvaartbegeleider

Na 10 jaar evenementen organiseren vanuit Ciel Your Event, heb ik ide opleiding tot uitvaartleider gevolgd bij Gaandeweg Uitvaart Educatie. Moeder van twee zoons, woon ik aan de zuidkant van Arnhem.

Met een ex-priester als vader, ben ik vanaf jongs af aan bij diverse familie uitvaarten betrokken geweest, ik vond dat altijd erg bijzonder en interessant. Met name de openheid van mensen in deze periode heeft me diep geraakt. Nadat ik een paar jaar geleden zelf de uitvaarten heb mogen regelen voor mijn ouders, werd het voor mij steeds duidelijker dat ik dit pad op wilde.

Organiseren, nauwkeurig alles in detail regelen, punctueel zijn, creatief meedenken met de wensen van nabestaanden; ik wil graag mijn talenten voor u inzetten op het moment in uw leven waarop een steun in de rug en zaken uit handen nemen veel rust geeft. In de week rondom het afscheid van uw dierbare, wil ik u graag bijstaan met mijn ervaring en advies. U kunt zich dan richten op afscheid nemen op de manier die bij u en bij uw dierbare past, bij het leven zoals hij of zij dat geleefd heeft. Samen zorgen we er voor dat u de herinneringen kunt koesteren en delen met uw naasten.

Brenda Tijssen

                               Uitvaartverzorger en vervoerder

Samen met mijn gezin woon ik in het landelijke Pannerden. Het is hier heerlijk wonen tussen uiterwaarden, dijken en rivieren.

Het speelde altijd al in mijn gedachten om iets in de uitvaart te doen. Daar is geen duidelijke verklaring voor te geven, maar het was een gevoel. In 2010 kreeg ik een baan aangeboden als overledenen verzorger en vervoerder. En wat ik al vermoedde was waar, dit is waar mijn hart ligt.

Een verzorging doe ik vaak samen met familie en help hen bij elke stap, waar vaak een mooie wisselwerking ontstaat. Door samen te verzorgen is dit een mooi proces wat ook meehelpt aan de verwerking van het verlies. Maar neemt de familie afstand respecteer ik dit

Ook in het vervoer vind ik het belangrijk dat het persoonlijk blijft. Kleine gebaren, zoals het sluiten van de rouwauto door de familie of een familielid rijdt met mij mee naar de laatste rustplaats. Vaak ontstaan er dan hele mooie verhalen tijdens de rit. Dan heeft de reis ook een stukje verwerking gedaan in een dag die toch al moeilijk is.

Doordat elke overledene en familie uniek is, zijn de verzorging en het vervoer elke keer anders. Maar wel persoonlijk en warm, zodat ook deze moeilijke tijd goed afgesloten kan worden.